Sandvis "Sah"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 2445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 felie de paine
  • 1 feliuta de parizel
  • 4 rondele de morcov murat
  • ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Sah":

Decupam felia de paine fie dreptunghiulara, fie patrata.

O ungem apoi cu crema de branza.

Feliuta de parizel o taiem in patratele mici.

Ardeiul si rondelele de morcov le decupam in ceculete mici.

Peste felia de paine cu crema de branza asezam patratelele de parizel (patratica, spatiu gol si tot asa pana terminam).

Peste parizel asezam alternativ cerculete de culoare rosie si portocalie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Sah"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco