Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Iul 2016 | 3490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata nu foarte mare
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 6 felii de paine din tarate cu seminte
  • 40 de grame branza Gouda cu trufe si Prosecco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco:

Se taie vanata felii longitudinale, nu foarte subtiri care se ung cu ulei si se presara cu sare si pieper. Se gatesc pe un gratar fierbinte cateva minute, pe parte, pana se inmoaie. Se transfera pe o farfurie. 

Se taie branza fasii foarte subtiri. 

Se constuiesc sandvisurile adaugand intre doua felii de paine, fasii de vanata si branza. 

Se gatesc pe un gratar fierbinte, la foc mediu, cateva minute, pana devin crocante si branza s-a topit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]