Salau in crusta de parmezan

de vero_closca in Salau, 18 Oct 2010 | 9257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de salau
  • 200g parmezan ras pe razatoarea mare
  • 1 ou
  • putina faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau in crusta de parmezan:

se presara pestele (spalat si uscat) cu sare si piper si se trece prin faina apoi prin oul batut bine cu sare,piper si cimbru apoi prin parmezan.

se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana capata o culoare aurie.se scoate pe hartie absorbanta.se serveste cald cu salata de varza sau ce salata iti place mai mult.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de salau de Nil la cuptor, rapida de delicioasa