Salau de Nil pane

de RuxyRux in Salau, 15 Dec 2012 | 13856 vizualizari

 

Intr-o crusta delicioasa de mustar si pesmet, acest salau pane o sa va incante pe deplin gusturile, pentru ca este un preparat absolut deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati potrivite dintr-un salau de Nil( cred ca merge si salau obisnuit)
  • 2 lingurite de mustar( eu am avut cu bobite)
  • 1 lingura de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare de mare dupa gust
  • un praf de turmeric
  • un praf de pudra de usturoi pentru fiecare bucata
  • un praf de piper alb
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • ulei vegetal pentru prajit( palmier nerafinat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau de Nil pane:

Bucatile de peste de spala, apoi se usuca intr-un servet, se stropesc cu zeama de lamaie, apoi se asezoneaza cu sare, piper si turmeric, apoi cu un praf de pudra de usturoi si se ung pe fiecare parte cu mustar( o lingurita per bucata),

Faina se amesteca cu pesmetul, apoi fiecare bucata se trece prin faina si pesmet pe fiecare parte de cate doua ori apoi se prajesc la foc potrivit pana se rumenesc avand grija sa le intoarcem sa nu se arda.

Eu le-am servit cu garnitura de cartofi natur...nici nu gasesc cuvinte sa va descriu cat este de gustos, asa ca va invit sa incercati :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau de Nil pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

RuxyRux 1

16.12.2012, 19:27

Multumesc tare mult...a iesit minunat astazi l-am preparat din nou!

mamaieelena 1

17.12.2012, 13:42

Ruxy foarte bun pestele preparat de tine intr-o bunazi o sa vin la tine la masa

Oana RalucaHaiduc 1

06.02.2019, 07:52

Suntem mari fani ai salaului de nil si mereu il cumparam cand e la oferta. https://www.catalomat.ro/penny-market/pliant-national-de-miercuri-06-02-2019/ Arata delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coada de salau cu cartofi dulci