Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat

de Rahela Velicu in Salate, 11 Dec 2018 | 5073 vizualizari

 

Salata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sprot afumat
  • 1 sfecla rosie
  • 2 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • 150 g maioneza
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat:

Sfecla rosie o fierbem cu coaja pana cand intra usor furculita in ea. Separat fierbem cartofii si morcovii.

Dam pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii, morcovii si sfecla. Punem pe un platou pieptul de pui taiat cuburi mici. Eu am refolosit pieptul de pui de la un pui la rotisor. Voi puteti fierbe pieptul de pui, apoi sa-l taiati cuburi. Urmeaza un strat de cartofi, apoi de morcovi, ceapa toacata marunt si apoi sfecla. Ungem cu maioneza dupa fiecare strat de legume. Deasupra punem pestele afumat si ornam dupa preferinta.

TIPS-URI

1

In general, eu folosesc doar maioneza cumparata la aceasta salata deoarece nu mi se pare atat de gretoasa ca cea de casa.

2

Salata se de 3-4 ore la rece sa se intrepatrunda gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]