Salata de icre

de Sim0na in Salate, 2 Apr 2012 | 6369 vizualizari

 

Sunt multe variante de salata de icre... asta este varianta noastra, cea care noua ne place foarte tare!

 

INGREDIENTE

  • 3 lingurite icre de crap putin sarate
  • cca 300 - 500 ml ulei floarea soarelui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 ceapa potrivita
  • 1/2 cana apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Se mixeaza icrele pentru a se sparge o parte din bobite (secret invatat de la un mare pescar, tatal prietenei mele). Se adauga putina apa minerala si se continua mixarea. Se adauga in fir subtire ulei... putin cate putin...mixandu-se in continuare... In amestecul de icre se stoarce zeama de la jumatate de lamaie... apoi se continua cu ulei... mixand... Daca compozitia se "intareste" se adauga cateva picaturi de apa minerala.

Separat se da prin razatoarea cu gauri mici ceapa... se scurge ceapa rasa de zeama pe care o lasa, si se pune peste icre. Se adauga si restul de zeama de la lamaie, mixandu-se.

Se da la frigider ptr cateva ore si se mananca cu mare pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]