Salata de icre

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 6510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita plina de icre de crap conservate cu sare,
  • miezul de la o felie de paine, muiat in lapte,
  • 200 ml ulei,
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • felii de castravete si de ardei rosu pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Miezul de paine se stoarce foarte bine de lapte si si amesteca pana la omogenizare cu icrele.

Apoi se procedeaza ca la maioneza, turnandu-se cate putin ulei pana cand devine consistenta, apoi cate putina lamaie, si iar ulei. Dupa ce se consuma jumatate din cantitatea de ulei se poate pune mai mult odata pana cand se termina.

Se serveste pe felii de paine pe care se pun cateva bucati de castravete proaspat taiat in lungime, si decorate cu ardei gras rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]