Simplu, toate ingredientele se taie in cuburi. Se amesteca maioneza cu smantana si se condimenteaza dupa gust. 3 linguri de sos maioneza se amesteca cu carnea, 2 linguri se amesteca cu morcovii si cate o 1 lingura si jumatate se amesteca cu patrunjelul si castraveciorii. Intr-o craticioara mai inalta, cu diametrul de 15, asezam folie alimentara, si asezam urmatoarele straturi: 1. cel de patrunjel 2.carnea de curcan 3.morcovi 4. castravetii murati Dam la rece pentru o ora, apoi rasturnam pe un platou si servim.
Eu nu am mai decorat doar cu cateva fire de patrunjel, poate alta data, oricum, am fost doar noi :)
Pofta mare!!
1
Folositi o forma cu peretii detasabili daca vreti sa vedeti straturi uniforme, eu nu am avut asa forma mica, iar craticioara era rotunjita la fund, sau puteti face sub forma de cupola, las in seama imaginatiei voastre.