Oua umplute - Soricei

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 7064 vizualizari

 

Se simte parfum de sarbatoare in aer....mai este putin si Sfintele Paste se apropie :)
Un aperitiv haios si gustos pentru masa de Paste, adorat in special de copii.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • branza slab sarata
  • unt
  • mustar
  • iaurt
  • ridiche
  • masline
  • patrunjel

(cantitatile nu le pot scrie deoarece am pus dupa gust)

Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute - Soricei:

Ouale spalate, fierte si racite le-am decojit si taiat pe lung in doua parti egale.
Intr-un castron am pus galbenusurile impreuna cu putina branza maruntita, o lingurita de unt la temperatura camerei, putin iaurt si putin mustar. Toate acestea le-am amesteca bine pana ce au devint o pasta.
Cu pasta obtinuta am umplut fiecare jumatate de ou.
Din felii de ridiche am formam urechile soriceilor.
Pentru ochi am folosit masline.
Pentru codita, frunze de patrunjel.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute - Soricei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:58

frumosi soriceii

bubulina44 1

02.04.2012, 22:22

Ma gandeam ca e de anul trecut dar oricum...abia astept lilicacul...ne intrecem la decoruri cu liliac Te pup!

Lorra 1

02.04.2012, 23:47

Mersi Diana
Bubulina, se pare ca amandoua iubim liliacul asa ca asteptam sa se de-a startul cand o inflorii copacul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui