Salata de conopida cu maioneza si usturoi

de SimonaP in Salate, 16 Iul 2013 | 17043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 kg conopida
  • 2 oua
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 lingura ulei de susan
  • 3 catei usturoi 
  • seminte susan negru
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida cu maioneza si usturoi:

Conopida se desface bucatele,se spala, apoi se pune la fiert in apa cu putina sare.

Intr-un bol punem galbenusul unui ou fiert si cel crud, putina sare si amestecam incet, mereu in acelasi sens cu o lingura de lemn.
Adaugam treptat uleiul de floarea soarelui si uleiul de susan pana formam maioneza.
La sfarsit punem zeama de la jumatate de  lamaie si amestecam usor.
Conopida fiarta se scoate din apa,se lasa sa se raceasca si se paseaza.

Se amesteca cu maioneza, se adauga usturoiul curatat si taiat foarte marunt si semintele de susan negru.
Se poate servi pe paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida