Rulouri "imbracate"

de diaconta in Pui, 30 Oct 2010 | 6071 vizualizari

 

Doar eu puteam sa le zic asa ...da' chiar nu stiu cum sa le "strig".

 

INGREDIENTE

  • 300 gr Carne tocata de pui
  • 4 felii piept de pui
  • 7 felii de sunca
  • 250 gr cascaval
  • 1 morcov fiert
  • bacon felii
  • condimente pentru pui
  • piper
  • usturoi
  • 2 oua
  • pesmet
  • verdeata

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri "imbracate":

Se condimenteaza carnea de pui.La cea tocata se mai adauga putin piper si usturoi.

Cascavalul si morcovul se taie fasii lungi.

Pe felia de sunca se aseaza doua bucati de cascaval si o felie de morcov,se face un rulou care se "imbraca" in carne tocata.

Se bat cele doua oua si pe o farfurie se pune pesmet.Rulourile obtinute se trec prin ou,pesmet si iarasi prin ou.

La fel procedam si cu bucatile de piept de pui.

Le asezam frumusel intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra presaram cazcaval razuit pe razatoare cu gauri mari.

Doua dintre feliile de piept de pui le-am infasurat in bacon.

Se pun in cuptorul incins la 180 de grade pentru 40 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri "imbracate"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Julie 1

04.11.2010, 18:55

Si mie imi place!

ionix 1

04.11.2010, 18:57

eu vreau

diaconta 1

04.11.2010, 22:28

Roberta ,sunt bune rau Julie iti dau,dar nu arata nici pe departe ca si ale tale Ionixule

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut