Rulouri din carne de porc

de mamaieelena in Porc, 21 Ian 2013 | 6245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carne
  • 4 felii de sunca
  • omleta din 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100g seminte de dovleac macinate
  • 5 linguri ulei de masline
  • 150ml vin sec alb
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 ardei rosu capia
  • 2 cepe rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea se bate intre 2 folii de plastic ca pentru snitele. Peste ea se pun (pe fiecare) feliile de sunca, omleta taiata ca taieteii si morcovul (1) taiat fasii cu cutitul de curatat legume. Se ruleaza strans si se prind cu scobitori.

Intr-o farfurie se pun semintele de dovleac si se tavalesc pe toate partile rulourile, dupa care se pun la prajit in tigaia incinsa cu cele 3 linguri de ulei. Se prajesc pe toate partile si se scot intr-o tava. In tava se pun legumele curatate si taiate rondele (morcov, ceapa si ardei capia) se mai adauga si cele 2 linguri de ulei si 150ml vin. Se dau la cuptor pentru 1 ora si un sfert si se pot servi cu legume.

Inaite de a fi servite se desfac scobitorile. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]