Carne de porc cu mamaliga

de kamy in Porc, 24 Mar 2011 | 8471 vizualizari

 

o reteta foarte complicata....hihihi....

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc(sau pulpa,fleica)
  • untura
  • sare,piper
  • cimbru
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu mamaliga:

Carnea de porc se taie cubulete,se sareaza,se pipereaza,se presara cimbru,se amesteca bine si se lasa la in frigider cat doriti.

Intr-un tuci se pun 2 linguri untura,se lasa sa se incinga bine,se pune carnea,se prajeste,dupa care se adauga o cana cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba acoperit,pana scade toata apa si carnea e moale,numai buna de mancat.

Se serveste cu mamaliga cu cascaval ras deasupra, mujdei de usturoi si bineanteles o bere rece....sau vin...

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

In poza de prezentare am uitat sa pun si inmuietura peste carne,dar daca mancam cu mamaliga,e musai s-o inmuiem in ceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

gaby_duceag 1

27.03.2011, 23:46

nadina,mancam amandoua?

nadina73 1

28.03.2011, 00:00

da gaby hai sa-i facem o vizita,dar asa sa nu stie ea pe nepusa masa

kamy 1

28.03.2011, 22:51

nadina....gaby da de unde sa ramana dar asta nu e o problema....imediat fac si ce-mi plac musafiri neanuntati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Delicii la gretar