Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 11725 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 6 tortilla wraps
  • 250g ricotta
  • 200g branza telemea
  • o conserva (400g) ciuperci
  • o lingurita rasa piper negru macinat
  • marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci:

Se amesteca telemeaua, ricotta, ciupercile scurse si tocate, se asezoneaza cu piper si marar dupa gust.

Crema obtinuta se intinde pe foile de tortilla, care se ruleaza si se infasoara strans in folie alimentara. 

Se tin la rece 1-2 ore, pentru a se stabiliza forma de rulou. Se servesc ca aperitiv.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din clatite