Rulouri cu crema de cremsnit

de Rahela Velicu in Prajituri, 7 Ian 2017 | 3347 vizualizari

 

Rulouri delicioase, care se pot face pe cornete sau pe suluri facute din hartia de copt (circula acum ceva timp un tutorial pe facebook). Si imaginati-va cum le-am umplut eu la lumina lumanarii, ca fix cand m-am apucat de treaba, s-a luat curentul  Reteta si aici http://noiinbucatarie.ro/rulouri-cu-crema-de-cremsnit/

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 cutie de crema de Cremsnit
  • 750 ml lapte
  • 50 g ciocolata
  • 100 g nuca macinata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de cremsnit:

Mai intai, lasam aluatul de foietaj la dezghetat, apoi il taiem intindem putin cu sucitorul sa devina mai subtire. Taiem fasii de cca 1 cm latime si le rulam pe cornete sau pe sulurile facute din hartie de copt.

Punem rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru aprox. 20 de minute.

Intre timp, pregatim crema: punem mixul pentru crema intr-un bol, adaugam laptele si mixam cateva minute pana cand se ingroasa suficient.

Cu  o seringa de ornat cu un dui lung, vom umple rulourile formate cu crema, iar capetele le dam prin nuca.

Ciocolata o topim pe baie de aburi si trasam dungi subtiri peste rulouri cu ciocolata fierbine, se va intari imediat, asa ca ne miscam repede.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice tip de crema.

2

Deasupra pot fi pudrate cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de cremsnit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremeş (cremşnit)