Rulouri cu carne

de alilianaa in Porc, 30 Ian 2013 | 3902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc -500 g( muschi)
  • 10 felii de cascaval
  • 250 g bacon cubulete
  • marar
  • 10 catei de usturoi
  • condimente de friptura Kotanyi.
  • samantana (de fermentatie)
  • 200 ml.vin
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne:

Muschiul de porc de spala, se portioneaza. Se bate bine pentru a putea fi rulat mai usor. Se condimenteaza cu condimente Kotanyi pentru carne de porc. Peste acesta se pune bacon, cascaval, marar, usturoi. Se ruleaza pentru a avea forma dorita. Se prinde intr-o scobitoare. 

In 30 ml de ulei incins intr-o tigae, se pun rulourile si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce au fost intoarse pe toate partile (sa capete culoare aramie peste tot) se pune in tigaia cu pricina 200 ml vin si se lasa sa se pregateasca bine. 

Cand compozitia din tigaie scade, scoatem rulourile. 

In alta tigaie, luam si punem  3-4 linguri din compozitia in care am pregatit rulourile si cand se incalzeste punem samantana cu menta, sare si marar. Acest sos se va prepara separat intrucat riscam sa se branzeasca smantana. 

Se serveste cu ce doreste fiecare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu carnat, si cartofi cu rozmarin