Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2014 | 7854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • un cub de drojdie
  • 150 ml lapte cald
  • 100 ml ulei
  • sare
  • salam
  • felii de branza topita Delaco
  • feliute de ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa:

Drojdia se dizolva in lapte caldut.Faina se pune intr-un castron,in mijloc se pune drojdia ,ouale,uleiul,sarea si se face un aluat care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se intinde o foaie subtire ,se taie fasie subtire de aluat pe care se repartizeaza cate 3 felii de salam,branza topita si feliute de ceapa si se ruleaza,se aseaza rulourile unse cu ou in tava tapetata cu hartie de copt si lasa la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri din lipie umplute