-Taiem carnea in felii mai subtiri pe care le batem ca la snitel.
-Le  condimentam si le asezam pe o folie de aluminiu. Deasupra asezam ardeii  grasi taiati cubulete, patrunjel tocat si mozzarella, deasemenea taiata  cubulete mici.
-Rulam cu ajutorul foii de Al si strangem bine rulada.Capetele le aranjati in sus, caci se mai scurge in tava...eu asa am patit.
-Asezam in tava de cuptor si lasam la 170C aproximativ 25 de minute.
-Scoatem,  desfacem folia si deasupra ruladei asezam un amestec facut din  patrunjel verde tocat, ardei grasi cubulete si cascaval ras. Condimentam  cu rozmarin, putin cimbru, sare si piper, strangem din nou folia, dar  nu prea tare caci in cuptor e posibil sa se lipeasca cascavalul de  aceasta, deci lasam putin spatiu liber intre folie si rulada si bagam  iarasi la cuptor pana se formeaza frumos aceasta crusta deasupra  ruladei.
-In ultimele 10 min desfacem folia si lasam sa prinda o culoare aurie.
Este nemaipomenit de buna!