Piept de pui fript cu sos de roșii și măsline verzi

de Satisfyyourcravings in Pui, 24 Feb 2013 | 4065 vizualizari

 

Acest preparat este foarte gustos și potrivit pentru serile în familie.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os, tăiat longitudinal în două bucăți egale
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă roșie mică, tocată fin
  • 2 căței de usturoi
  • 1 cutie roșii decojite în bulion, tocate în cuburi
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 2 linguri măsline verzi umplute cu ardei
  • 200 ml supă pui
  • 7 frunze de busuioc proaspete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui fript cu sos de roșii și măsline verzi:

Puiul de prăjește într-o tigaie cu ulei de măsline pe o singură parte 4-5 minute. Se întoarce, se adaugă ceapa și se mai prăjește 4-5 minute. Se scoate pieptul de pui deoparte, iar în tigaie se adaugă usturoiul. Se gătește până când ceapa s-a înmuiat. 

Se adaugă roșiile, oțetul, măslinele, supa și jumătate din cantitatea de busuioc în tigaie împreună cu sare și piper. Se fierbe la foc mic 7-8 minute. Se așează puiul înapoi în tigaie, se acoperă și se lasă la gătit încă 5 minute. La final se adaugă restul de busuioc. 

Se servește cald.

TIPS-URI

1

O porție are în jur de 350 de calorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui fript cu sos de roșii și măsline verzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii cu busuioc