Rulada din carne tocata umpluta cu legume

de Toamna07 in Porc, 20 Apr 2015 | 17582 vizualizari

 

O rulada de carne tocata cu legume, plina de arome, satioasa,spornica si aratoasa ! Pentru o masa deosebita,incercati aceasta reteta !

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare,piper sau fulgi de chilli cimbru
  • Umplutura :
  • 3 linguri de mazare
  • 3 linguri porumb
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei rosu...
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata umpluta cu legume:

Amestecam carnea tocata cu ouale,patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam. Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne,pe care o apasam bine sa nu se desfaca. Presaram legumele colorate deasupra .Tinem de capatul foliei si rulam.O asezam pe o tava.

Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute . Lasam rulada sa se raceasca si o feliem. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (16)

Toamna07 1

27.04.2015, 11:54

Multumesc !

mihaelar63 1

12.05.2015, 22:45

Frumoasa reteta

Toamna07 1

18.05.2015, 10:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj