Rulada din carne de porc cu arome de primavara

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 7178 vizualizari

 

Imi place sa gatesc acest fel de rulada de carne cu verdeturi, primavara, iese o minunatie!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc,
  • 2 lingurite boia,
  • piper macinat,
  • 3 lingurite vegeta,
  • sare,
  • 2 felii de paine,
  • 1 cartof de marimea unui mar,
  • 1 legatura usturoi verde(eu am pus si 3 catei),
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 legatura patrunjel verde tocat,
  • 3 linguri faina,
  • 3 oua.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc cu arome de primavara:

Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intr-un castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe razatoare cu gauri mici, se adauga peste paine, adaugam carnea, verdeata spalata si taiata marunt, boiaua, piperul, vegeta, ouale, faina si amestecam cu forta pana se obtine o pasta omogena. Potrivim de sare daca mai e nevoie. In cazul in care se adauga sare se mai framanta pasta de rulada. Intr-o tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt, rasturnam compozitia si o indesam bine in tava. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem la foc potrivit cam 1 ora si 15-20 minute. Se afce testul cu scobitoarea care trebuie sa fie curata daca rulada este coapta. Se lasa la racit, se pune apoi la rece, se feliaza si se aseaza pe platou pe pat de salata sau dupa imaginatie, se serveste langa alte aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu arome de primavara" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Gyeran Jjim