Turnulete de dovlecel cu ciuperci

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 5091 vizualizari

 

Un aperitiv grozav!!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • sare
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • un borcan de ciuperci 280 gr
  • 1 fir de ceapa verde
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de dovlecel cu ciuperci:

Pregatim ciupercile:

Ciupercile se pun in wok si se lasa cateva secunde, se adauga ceapa tocata si se lasa 5 min la fiert sub capac.

Se pune sare si patrunjel.

Dovlecelul se curata si se taie felii pe lung.

Se incinge grill-ul se unge cu ulei de masline si se pune dovlecelul la rumenit si pe o parte si pe alta.

Catelul de usturoi se piseaza , se pune sare si putin ulei de masline si se freaca.

Feliile de dovlecel se ung cu sosul de usturoi si ulei si se ruleaza, se leaga cu fir de ceapa si se umple cu ciuperci.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

In loc de dovlecel , putem pune vinete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de dovlecel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv maltez- Pastizz Ricotta