Rulada de porc cu spanac

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 30 Mar 2017 | 6141 vizualizari

 

Foarte buna si calda si rece. Minunata si pentru pachetelul de la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 mana buna de spanac
  • 1ardei gras rosu
  • 200 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • rozmarin
  • vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu spanac:

Am portionat muschiul de porc, obtinand o bucata mai lata si mai subtire. Am condimentat carnea, am impaturit-o in forma initiala, am pus-o intr-un vas, am adaugat putin vin rosu si am lasat-o la rece, peste noapte.

A doua zi, am scos bucata de carne, am batut-o putin si am mai condimentat-o.

Am intins carnea pe o planseta, am asezat frunzele de spanac, mozzarella razuita, ardeiul taiat feliute si apoi am rulat.

Am legat rulada cu o ata, am asezat-o intr-o tava cu hartie de copt ( se putea si fara), am adaugat putin vin si apa in tava si am introdus la cuptor, la foc mediu, pana s-a rumenit bine.

Poate fi servita si ca aperitiv si ca fel principal, alaturi de o garnitura / salata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]