Rulada de porc

de - Andreea - in Porc, 28 Iun 2013 | 5419 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme dintr-o carte de bucate...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 800 gr rosii in bulion
  • 1 catel usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Intr-un castron,amestecam carnea tocata,cimbrul,ceapa taiata rondele,morcovul taiat cubulete,1 ou,piper si sare dupa gust.Amestecam bine compozitia ,acoperim cu folie alimentara si il lasam in frigider pentru 30 minute.

Fierbem cele 3 oua si le curatam de coaja.

Punem carnea pe o folie de plastic,intindem un strat si deasupra asezam cele 3 oua .

Rulam carnea astfel incat ouale sa ramana in mijloc.Punem rulada intr-un vas pentru cuptor uns cu ulei.Adaugam rosiile impreuna cu sucul acestora Potrivim de sare si piper si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 50 minute.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun ouale se pot infasura mai intai in jambon si apoi pune in compozitia ruladei.

2

Se poate adauga dupa preferinta si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]