Rulada cu gem

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 17 Iul 2010 | 8802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un strop de vanilie
  • un borcan dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul!Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza!Se toarna comozitia in tava de la aragaz tapetata cu faina de copt si se lasa la cuptor 10-15 min pana se rumeneste.Se scoate blatul si se rastoarna pe un prosop de bucatarie umed si tapetata cu zahar si se ruleaza cu grija!Se lasa la racit.Dupa ce s-a racit putin se desface,se intinde dulceata(gemul) si se ruleaza! Se pudreaza cu zahar din belsug

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

17.07.2010, 17:44

5 furcu arata tare bine

daniela11 1

11.10.2010, 19:11

E SUPER DE CAND O CAUTAM FACEAM CU SORA MEA CAND ERAM MAI TINERELE

mmona 1

29.10.2010, 19:10

azi am facut si eu si mi-a iesit delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]