Rosii umplute cu branzica si smantana

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 4388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii (mai micute)
  • 1 cutie Delaco branzica si smantana
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita chimen
  • piper
  • verdeata pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branzica si smantana:

Spalam rosiile, le taiem capacelele (in zig-zag), scobim miezul si le scurgem foarte bine. Curatam si tocam ceapa foarte fin, o amestecam cu branzica Delaco, adaugam chimen si piper.

Umplem rosiile cu crema de branzica si smantana. 

Decoram cu seminte de chimen si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branzica si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

24.09.2012, 08:08

Sunt delicioase!

Aurelia 07_07 1

25.09.2012, 07:03

Foarte bune

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:56

ce frumusele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz cu ou si smantana