Snitel in crusta de ierburi

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2011 | 4736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (sau vita),
  • 3 oua,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 2 linguri pesmet,
  • 150 g cascaval,
  • faina alba,
  • ceapa verde,
  • marar verde,
  • patrunjel verde,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta de ierburi:

Incepem sa feliem carnea si sa o batem cu ciocanul de snitele. Dupa care,condimentam cu sare,piper si boia pe ambele parti si le dam prin faina. Batem ouale,adaugam pesmetul ,cascavalul ras,sare dupa gust si verdeturile spalate si taiate marunt. Dam bucatile de carne prin compozitia de oua,din nou prin faina si le prajim in ulei incins pe ambele parti . Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta de ierburi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]