Rosii umplute

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 4315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 4 felii de sunca
  • 4 oua
  • cascaval (sau branza topita)
  • sare, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Se taie cate un capacel in partea de sus a rosiilor, pe unde se se scoate miezul. Se sareaza putin inauntru, apoi se pune cate o feliuta de sunca taiata fasii. Se sparge deasupra fiecarei rosii cate un ou, iar deasupra se rade cascaval sau se pun bucatele de branza topita(eu asa am pus). Se presara busuioc si se dau la cuptor pana se rumenesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

30.10.2011, 12:44

cred ca au iesit tare bune

alinutzika 1

30.10.2011, 21:20

va multumesc!

kamy 1

02.11.2011, 19:52

si eu am facut,dar mai simple asa sigur sunt cu mult mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]