Rosii umplute

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 4039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 4 felii de sunca
  • 4 oua
  • cascaval (sau branza topita)
  • sare, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Se taie cate un capacel in partea de sus a rosiilor, pe unde se se scoate miezul. Se sareaza putin inauntru, apoi se pune cate o feliuta de sunca taiata fasii. Se sparge deasupra fiecarei rosii cate un ou, iar deasupra se rade cascaval sau se pun bucatele de branza topita(eu asa am pus). Se presara busuioc si se dau la cuptor pana se rumenesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

30.10.2011, 12:44

cred ca au iesit tare bune

alinutzika 1

30.10.2011, 21:20

va multumesc!

kamy 1

02.11.2011, 19:52

si eu am facut,dar mai simple asa sigur sunt cu mult mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu ansoa