Role cu branza si cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2014 | 38603 vizualizari

 

Astazi am preparat din nou aluatul foietaj despre care va spuneam ca este minunat pentru un cremsnit delicios si am facut la mare viteza si aceste role tare, tare gustoase, va invit sa le savuram impreuna :) au chimen din belsug, dar desigur se pot prepara doar cu oregano sau rozmarin sau cu ce va mai place voua...

 

INGREDIENTE

  • 1 rola de aluat foietaj de casa
  • 350 gr branzeturi (cascaval si telemea in portii egale)
  • turmeric
  • chimen
  • 3 sau 4 galbenusuri de ou (pentru uns)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Role cu branza si cascaval:

http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html

Aluatul de foietaj se imparte in doua bucati egale. Se intind bucatile  intr-o foaie nu foarte subtire si se taie cu rotita de pizza in fasii.

Se ia fiecare fasie si se pune pe o suprafata de lucru, apoi se unge cu galbenus de ou si se presara branza si cascavalul razuite in prealabil, se presara chimen si turmeric si se ruleaza usor. Se pun in tava tapetata cu pergament si se coc pana se rumenesc frumos.

Sunt delicioase si merg perfect cu un pahar de bere buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Role cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza