Aperitiv cu ton si cartofi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2018 | 3939 vizualizari

 

Este un deliciu...noua ne-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cartofi
  • 200 gr ton
  • 2 oua
  • 100 gr masline verzi
  • 60 gr pesmet
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ton si cartofi:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa sarata. 

Cand cartofii sunt fierti, se scurg bine de apa, se pun intr-un bol si se zdrobesc (ca pentru piure).

In acelasi bol se pun tonul scurs bine de uleiul din conserva si maruntit, maslinele verzi (fara samburi) si putin ulei de masline. Amestecam ingredientele.

Adaugam apoi ouale si pesmetul.

Se sareaza dupa gust si se amesteca foarte bine toate ingredientele.

Ungem o tava pentru cuptor cu putin ulei. Asezam compozitia si nivelam usor cu ajutorul unei furculite.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C, pentru aproximativ 30 minute.

Se lasa sa se racoreasca putin inainte de a fi servit. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ton si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]