Risotto cu ciuperci si carne de porc

de abstract01 in Porc, 29 Mai 2014 | 5833 vizualizari

 

Risotto cu legume si carne, o mancare foarte sanatoasa chiar si pentri copii!

 

INGREDIENTE

  • 2 cescute cu orez
    400g cotlet de porc
    1 ceapa
    10 cl vin alb
    150 g ciuperci
    2 lg de sos de tomate
    ulei,
    sare,
    piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ciuperci si carne de porc:

Se prepara orezul in vasul Philips Multicooker, la functia pentru orez, RICE/PASTA pentru 40 de minute.

Pana la terminarea programului pregatiti sosul: taiati marunt ceapa, carnea si ciupercile. Intr-o tigaie puneti la prajit ceapa la foc redus timp de 5 minute. Cand s-a rumenit ceapa adaugati carnea, apa/supa de legume, ciupercile si sosul de tomate. Adaugati la sfarsit vinul alb pentru un gust mai exotic.

Se serversc separat sau impreuna, dupa preferinte.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

mancare potrivita pentru intrega familie

2

pentru copii nu este nevoie sa adaugati vinul, in schimb se poate acoperi cu branza

3

pentru varietate se pot agauga si alte legume: morcovi, masline negre ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitură