Ador pastele risoni. Astazi le-am combinat cu piept de pui si ciuperci.
Tocam ceapa si usturoiul fin.
Taiem pieptul de pui spalat si zvantat prin tamponare cu un servet de hartie , in fasii subtiri .Pornim aparatul pe optiunea FRY pentru 15 minute .
Punem uleiul , apoi ceapa .Lasam ceapa sa se inmoaie usor , amestecand ocazional , apoi adaugam usturoiul ,iar dupa cateva secunde pieptul de pui. Amestecam din cand in cand pana pieptul se albeste bine pe toate partile . Spalam ciupercile sub un jet de apa , le scurgem si le feliem subtire.Cand pieptul s-a albit bine adaugam ciupercile .
Amestecam pana ciupercile incep sa se inmoaie , iar cu un minut inainte de a se termina timpul adaugam pastele . Amestecam usor .Stingem cu 400 ml supa de pui , punem sare , piper , inchidem aparatul si pornim cu optiunea STEW pentru 20 de minute . Dupa 10 minute ridicam capacul si mai adaugam 200 ml supa si busuiocul .
Pastram pastele calde pana in momentul servirii .