Reteta de preparare a papanasilor fierti

de ralu_ca in Prajituri, 8 Noi 2014 | 9224 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza dulce vaca
  • 200 g gris
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta rom
  • 70 g unt
  • 200 g pesmet
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un vas am amestecat branza, grisul, zahar, zahar vanilat si esenta, adaugand ouale pe rand. Am lasat la frigider jumatate de ora. Intr-o tigaie am topit untul, adaugand pesmetul si am amestecat pana si-a schimbat culoarea. Am lasat la racit si rece am adaugat zaharul pudra si scortisoara. Am pus apa la fiert cu putina sare, iar cand a inceput sa clocoteasca am lasat focul mic si am adaugat bilute formate ( cu mana umeda ). Cand se ridica la suprafata, inseamna ca sunt gata.

Le-am scos si le-am tavalit prin pesmetul preparat asezandu-le pe platou.

Se servesc cu smantana si dulceata de afine...o nebunie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]