Reteta de preparare a papanasilor fierti

de lili in Dulciuri, 4 Ian 2011 | 5402 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • 3 linguri gris
  • putina sare
  • 25 gr. unt sau margarina, pesmet, zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Zdrobim bine branza si o amestecam cu grisul. faina si ouale.Amestecam bine pana obtinem o pasta cremoasa.Adaugam si putina sare. Facem gogosele din aluat, le dam prin faina si le fierbem cca. 6-7 minute. Dupa ce au fiert ii scoatem cu o spumiera si ii punem pe un platou. Separat intr-o tigaie prajim pesmetul cu putin unt ( margarina) si zahar. Papanasii ii tavalim prin pesmet. Se pot servi si cu smantana dulce.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kamy 1

05.01.2011, 20:05

mama facea...super buni da nu-i dadea prin faina mie pietre-mi iasa 5f

lili 1

05.01.2011, 20:15

inca a u m-ai ramas cativa, dar ii impart la toate

elena1988 1

19.01.2011, 10:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet