Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti)

de COSTEO in Dulciuri, 25 Apr 2013 | 20582 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • sare
  • 120 g zahar
  • coaja lamaie
  • 250 g smantana
  • esenta
  • 30 g stafide (optional)

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti):

Reteta de preparare a papanasilor

Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,50 g smantana, faina,1/2 lingurita sare si albusurile batute spuma.Se amesteca bine compozitia pana la omogenizare.

Se ia cate o lingura din aluat si se tavaleste prin faina ,apoi modelam cu mana aluatul in forme rotunde pe care le aplatizam si le punem in ulei incins.

Se rumenesc pe ambele parti,se scurg bine de ulei pe un servetel de bucatarie apoi asezati pe un platou  si se mentin la cald pana se servesc.

Se presara zahar pudra peste papanasi.Se poate servi si cu smantana.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papanasi prajiti