Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

de marieta in Prajituri, 29 Aug 2011 | 4555 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
la cererea expresa a ficei mele!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2 kg branza de vaci,
  • o lingurita de sare,
  • o lingurita si jumatate de bicarbonat de sodiu,
  • 3 oua,
  • 3 linguri de lapte,
  • esenta de vanilie si esenta de rom,
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.
  • 1kg de smantana,
  • gem de visine sau de care va place,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci:

Reteta de preparare a papanasilor

Se bat ouale cu sarea, bicarbonatul, esentele, laptele, apoi branza si treptat faina pana se face un aluat bun de modelat. Se lasa la odihnit 30 de minute, apoi se modeleaza si se prajesc in ulei mai mult, la foc moderat. Se scot pe servetele de hartie si calzi se orneaza cu smantana si gem.

Pofta buna!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si bombite cu branza si cocos