Reteta de preparare a papanasilor

de vero_closca in Prajituri, 28 Mar 2010 | 7377 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci proaspata
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 1 varf lingurita bicarbonat
  • 1 esenta vanilie
  • 200 gr faina
  • smantana
  • dulceata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la sfarsit faina.Se formeaza din aluat bile de dimensiunea pumnului.Se strapunge bila cu degetul prin centru, apoi treceti bila prin faina. Usor, mariti gaura din mijloc si aplatizati putin colacul obtinut.
Prajiti papanasii in uleiul incins pe ambele parti pana sunt rumeni.
Serviti cu smantana si dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 07:29

deliciosi

nadina73 1

30.03.2010, 02:27

asa i fac si eu sant grozavi de buni

MIUTA 1

07.12.2010, 10:39

5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake