Reteta de preparare a papanasilor

de Bucataras Monica in Prajituri, 16 Dec 2013 | 3858 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr brinza de vaci,
  • 100 gr zahar ,
  • 2 oua ,
  • 1 praf de copt sau 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • coaja de lamiie,
  • 1 virf de cutit de sare ,
  • 200 gr faina ,
  • ulei ptr prajit cam 0.5 l
  • dulceata de visine
  • smintina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca brinza cu sarea , zaharul , praful de copt , coaja de lamiie , oualele , faina.

Se obtine un aluat din care se fac bile un pic marute ce vor fi strapunse la mijloc.

Intre timp uleiul se pune la incins , iar  " bilutele " noastre la prajit  la foc potrivit , astfel riscati sa mincati papanasi bronzati ;

Cind sunt gata se servesc cu dulceata si smintina . 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]