Reteta de preparare a papanasilor

de MonaMimi in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 4238 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • esenta de rom
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • budinca de vanilie
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Bati bine ouale cu zaharul vanilat si bicarbonatul nestins. Adaugi branza si apoi faina, obtii un aluat potrivit de moale. Iei cate o lingura de aluat si formezi mingiute pe o planseta cu faina. Formezi apoi papanasii sub forma unor ineluse, incingi uleiul intr-o tigaie, pui papanasii astfel incat sa fiarba in ulei si sa se si rumeneasca. Cand sunt aurii scoti papanasii pe servetele absorbante. Servesti papanasii cu budinca de vanilie si dulceata de visine.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Nu trebuie sa se coaca prea repede pentru ca nu au timp suficient sa creasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]