Reteta de briose sarate

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 29 Feb 2024 | 2760 vizualizari

 

 Ingredientele pentru Reteta de briose sarate sunt urmatoarele: oua, smantana, bacon, faina, parmezan, ulei.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de briose sarate
  • 2 oua
  • 4 linguri de smantana grasa 20 %
  • 200 gr bacon
  • 150 gr faina,
  • 30 gr parmezan razuit,
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 lingura ulei
  • un varf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de briose sarate:

Iata cum se prepara Reteta de briose sarate

Pentru inceput baconul se taie si se prajeste. 

Se ia un castron in care se bat bine ouale cu mixerul. Peste ele se adauga o lingura de ulei si smantana. Se bate totul bine mai departe. Baconul prajit se toarna peste compozitia de oua, se adauga si parmezanul si se amesteca sa se omogenizeze totul. Se presara faina si praful de copt. Se amesteca in continuare pana se obtine un aluat omogen.

Se iau formele de briose si se toarna compozitia in forme.

Se coc pentru 25-30 minute, la 165 grade C, pana cand briosele se rumenesc. Pofta buna!

Vezi si reteta de Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella.

TIPS-URI

1

Daca se doreste a fi putin picante, se lasa o parte de aluat si se adauga fulgi de chili

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de briose sarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (4)

vasimur 1

01.03.2024, 11:55

Rocsi 1

04.03.2024, 19:26

Ne plac si noua briosele sarate si le pregatesc din cand in cand!

- Andreea - 1

08.03.2024, 17:05

Tare bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos