Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2016 | 2168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 2-3 chili, tocati
  • 1 ceapa mica, alba, tocata
  • 2 rosii mari, coapte, tocate
  • 500 grame ricotta
  • sare
  • piadina/tortilla/lipii pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili):

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. Se adauga ceapa si chili si se calesc 4 minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile si se gatesc 6 minute, amestecand frecvent. 

Se adauga ricotta care se gateste 20 de minute, pana cand devine aurie si se ingroasa. 

Se indeparteaza de pe foc, se adauga sare si se serveste imediat cu piadina/tortilla/lipii calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu legume si branzeturi