Precis ati vazut prin filme (mai ales cele cu New York) cum isi cumpara pe strada lumea hotdog si poate ati prins si cand intreaba vanzatorul despre relish,care e un fel de sos mai acrut care se serveste peste hotdog.Acuma cand ma gandesc,imi aduc aminte ce bun e cu varza murata taiata felii si niste mustar!Yummm...
Mi-a fost mai greu cu categoria deoarece e un fel de conserva de iarna dar si un sos.Bineinteles ca se poate servi si cu friptura,carnati.
Se dau prin robot toate legumele si se pun intr-un bol mare,se presara sarea si se acopera cu apa. Se lasa sa stea asa peste noapte. A doua zi se scurg de apa,se adauga intr-o oala emailata si se toarna solutia de otet peste. Se da la foc si dupa ce incepe sa fiarba se mai lasa cam 10 minute,amestecand des. Se umplu borcanele cu relish,se inchide capacul si se pun intr-o oala mare cu apa,dar sa nu fie acoperite de apa. Se lasa sa fiarba cam zece minute.