Chiftele marinate

de Andra_Constantinescu in Pt. carne, 22 Mar 2015 | 5512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 24 de chiftele din carne de porc si legume (vezi reteta http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-din-carne-de-porc-si-legume-69332.html);
  • o cana cu apa;
  • doua linguri de bulion;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • sare si piper, dupa gust;
  • busuioc;
  • o capatana de usturoi.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate:

Se fierb toate ingredientele in afara de chiftele si de usturoi. Dupa ce s-a fiert sosul se adauga chiftelele si se mai tin la foc cateva minute, amestecand cu grija ca sa nu se zobeasca. Se ia de pe foc si dupa ce s-au racorit se adauga usturoiul presat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]