Mujdei cu rosii

de Kadia80 in Pt. carne, 14 Dec 2011 | 7847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 catei
  • o lingurita de sare
  • jumatate de lingurita de miere (sau zahar)
  • o bucatica de rosie sau o rosie mica de tot (sau o fasie de ardei rosu)
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura varf de smantana sau iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei cu rosii:

Se zdrobesc cateii de usturoi si rosia/ardeiul cat mai bine (eu am cam rasolit treaba, dar chiar si asa a iesit foarte bun). Se adauga cam jumatate de lingura de ulei de masline se freaca, se adauga o lingurita cu varf de iaurt (sau chiar si mai bine smantana, doar ca eu n-am avut) si se dilueaza cu putina apa. Se decoreaza cu busuioc sau frunzulite de cimbru.

TIPS-URI

1

in loc de rosii se pot folosi bucatele taiate marunt de ardei rosu sau gogosar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

kamy 1

15.12.2011, 13:24

bun si asa

Kadia80 1

17.12.2011, 11:35

e mai bun colorat

Bya Ralu 1

29.06.2012, 15:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de usturoi