Rasol de vitel

de Dana Cristea - pusikmea in Vita, 6 Mar 2010 | 8760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata rasol de vitel
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 4 cartofi
  • patrunjel
  • sare
  • piper alb
  • boia iute
  • 1 lingura bulion
  •  1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel:

se pune ceapa la calit, impreuna cu morcovul si ardeiul, dupa care punem si rasolul taiat bucati mai mari si usturoiul pisat si lasam sa se inabuse bine, dupa care punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba bine, dak este nevoie adaugam apa de cate ori va f nevoie,pana fierbe bine carnea, cand e carnea fiarta punem si cartofii taiati cubulete, si condimentele, dupa ce au fiert si cartofii punem si bulionul, dupa ce luam de pe foc punem patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

06.03.2010, 23:22

e grazav acest rasol!il fac si eu deseori;

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 06:54

ms teo, si noua ne place f mult

MVMih 1

11.04.2011, 16:26

Grozav! Am mai vazut ceva in foto la tine...o fi vrun dovlecel !? Bun rasolul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]