Raffaello

de La Ancuta in Dulciuri, 22 Dec 2010 | 5675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
  • samburi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se amesteca bine toate ingredientele. va rezulta un aluat destul de sfaramicios, dar nu va speriati.

Se ia putin alut in mana, se pune un sambure de migdala si se modeleaza o bomboana rotunda.

Se tavalesc apoi bomboanele prin nuca de cocos si sunt gata pentru a fi mancate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu clementine si crema de cocos