Raffaello

de La Ancuta in Dulciuri, 22 Dec 2010 | 5969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
  • samburi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se amesteca bine toate ingredientele. va rezulta un aluat destul de sfaramicios, dar nu va speriati.

Se ia putin alut in mana, se pune un sambure de migdala si se modeleaza o bomboana rotunda.

Se tavalesc apoi bomboanele prin nuca de cocos si sunt gata pentru a fi mancate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]