Pulpite cu cartofi (la cuptor)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 19 Aug 2014 | 4718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 1 kg cartofi
  • 5-6 cepe potrivite
  • un ardei capia rosu
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 100 - 150 ml suc de rosii
  • o capatana de usturoi sau cat si cum va place
  • condimente dupa gust: asre, pudra de ardei iute, oregano si rozmarin
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite cu cartofi (la cuptor):

Pentru ca stiti povestea cuptorului meu... care coace timp luuuung , am ales ca mai intai sa fierb cartofii cam 20 de minute, iar pulpitele sa le rumenesc usor in putin ulei, adaugand peste acestea si ceapa, usturoiul si ardeiul feliate dupa plac. 

Am scurs apoi cartofii de apa in care au fiert, i-am adaugat intr-o tava de cuptor si i-am condimentat bine bine, am adaugat pulpitele impreuna cu legumele calite si am colorat cu suc de rosii.

Am copt totul pana ce cartofii si pulpitele s-au rument asa frumos! Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie la rozmarin care in exces confera un gust amar

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu cartofi (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]