Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 16156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 pulpe superioare de pui dezosate
  • - 6 felii de bacon
  • - 3 carnaciori
  • - 2 catei de usturoi
  • - 100 ml vin
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 1 lingurita de zahar
  • - sare, piper
  • - boia
  • - cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon:

 Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul.

Se prepara urmatorul sos:

Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea, piperul, cimbrul, boiaua, zaharul, o lingura de ulei si circa 40 ml de vin. Cu jumatate din acest sos se condimenteaza fiecare bucata de pulpa de pui. Pe fiecare bucata de pulpa condimentata se pune cate o jumatate de carnacior, se ruleaza si apoi se inveleste in cate o felie de bacon. Se prinde in scobitori. Cealalta jumatate de sos se presara peste bacon.

Rulourile astfel formate se aseaza intr-o tava in care se toarna cealalta parte de vin, o lingura de ulei si putina apa. Se da la cuptor. Rulourile se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si se intorc pe cealalta parte pentru o rumenire uniforma. Cand rulourile sunt gata rumenite se scoate tava din cuptor. Se pot servi atat calde cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]