Cartofi suedezi

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2015 | 7411 vizualizari

 

De mult vroiam sa fac reteta aceasta .... Rezultat: o garnitura frumoasa si delicioasa

Verdețurile de Provence sunt un amestec de ierburi mediteraneene, care conțin rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.
După cum o arată și numele, este un amestec specific zonei de sud a Franței

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi (sau cati aveti nevoie)
  • 4 linguri de ulei
  • ierburi de provence, sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi suedezi:

Incalziti cuptorul la 200°C.

Spalati bine cartofii cu tot cu coaja.

Se taie felii, dar nu pana jos...avand grija sa nu se desprinda

Se presara cu ierburi, sare si piper.

Puneti-i cate doi pe o folie de aluminiu si ungeti-i cu ulei.

Inchideti folia si-i puneti intr-un vas la cuptor pentru 30 - 40 minute.

 

Serviti-i calzi cu peste, carne, o salata verde..... – eu am facut un pui la cuptor in acelasi timp.

 

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

Se taie felii, dar nu pana jos, sa nu se desprinda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi suedezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

11.10.2015, 18:43

buni, buni!

Teo 1

11.10.2015, 20:27

Vai,cat de bine arata!

Rocsi 1

12.10.2015, 19:49

Sunt tare buni si asa frumos s-au rumenit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in vin cu cartofi suedezi si sos de merisoare