Pulpe de pui umplute

de La Ancuta in Pui, 19 Dec 2010 | 4980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 puple de pui superioare dezosate (ale mele au fost fara piele)
  • 2 ciuperci champignon mari
  • 7-8 masline fara samburi
  • 8 felii de cascaval
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

spalam carnea si o stergem cu un servet. Condimentam cu sare si piper.

Ciupercile le curatam si le taiem feliute.

Punem cateva feliute de ciuperci pe fiecare pulpa, apoi masline usturoi taiat feliute si cate o felie de cascaval.

Presaram putin cimbru uscat si rulam carnea. O prindem cu o scobitoare, ca sa nu se desfaca.

Asezam pulpele astfel rulate in tava de yena si le stropim cu putin ulei de masline. Adaugam o cescuta de apa si dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos deasupra.

Noi am mancat cu garnitura de ciuperci cu ceapa si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui